ראש העיר מר משה אבוטבול השתתף היום בדיון וועדת הקליטה בכנסת
פורסם באתר בתאריך: 14/07/2015
ראש העיר מר משה אבוטבול השתתף היום בדיון וועדת הקליטה בכנסת.

ראש העיר התארח בוועדה בעקבות הזמנת יו"ר וועדת הקליטה ח"כ דר' אברהם נגוסה.

הוועדה דנה באופן קליטתם של תלמידי וילדי העולים בבתי הספר ובפנימיות ברשויות המקומיות.

ראש העיר מסר סקירה מקיפה על העיר בית שמש ופעילויות הקליטה המוצלחות ע"י העירייה, וזכה לשבחים מהיו"ר והנוכחים על החמימות והרגישות לקהילה האתיופית בעיר. ראש העיר ציין כי הושפע ממורשתו של מרן הרב עובדיה יוסף זצ"ל שתמיד קירב מאוד את הקהילה האתיופית בכל הארץ.

למפגש צירף ראש העיר גם את מנהל המוקד העירוני מר גשאו מסאלה העושה עבודתו נאמנה.

ראש העיר ניצל את המפגש עם יו"ר הוועדה ח"כ דר' נגוסה (ליכוד) ובשיחה אישית ביקש ממנו לשדל ולהאיץ את המהלך שהחל לצירופם של חברי הליכוד המקומי לקואליציה העירונית ובכך לחזק את העיר בית שמש מבחינה חברתית ותרבותית. ד"ר נגוסה הבטיח לפעול בסיעת הליכוד לחיזוק המהלך.

צעד זה מצטרף לצעדים אחרונים שנעשו מצד ראש העיר לצירוף הליכוד בעיר שנפגש ושוחח בנושא גם עם השרים אלקין (קליטה) וכץ (תחבורה) וכן עם חה"כ מיקי זוהר ומתכונן להמשיך במהלך המבורך להביא לקאוליציה רחבה ומעורבת מכלל אוכלוסיות העיר בית שמש.