רישום למשפחתונים לחצו לפרטים
נחנך גשר כביש הגישה לרמת בית שמש ג'
פורסם באתר בתאריך: 07/01/2017

ראש העיר מר משה אבוטבול: הקלת חבלי הקליטה של תושבי השכונות החדשות עומדת בקדמת סדרי העדיפויות העירוני

בטקס צנוע ומכובד נחנך אמש גשר כביש הגישה המחבר בין שכונת רמת בית שמש א לשכונה החדשה רמת בית שמש ג.

השכונה החדשה רמב"ש ג' כוללת, 2500 יחידות דיור המאוכלסות בשכונת ג1 המאוכלסת ברובה ו-1800 יחידות דיור בשכונת ג2.

ראש העיר מר משה אבוטבול שיתף את הנוכחים בסיפוק הרב כאשר זוכים לראות איך הרים שוממים נהפכים לתל תלפיות, עם אלפי יחידות דיור, תשתיות מערכת כבישים מפותחת.

"הצבנו בקדמת סדר העדיפויות את שיפור איכות החיים של התושבים בשכונות החדשות וסיוע בהקלת חבלי הקליטה בקיימים בכל ישוב חדש, פתיחת הגשר תביא לשיפור מיידי אותו יחוש כל תושב ברמב"ש ג"

ראש העיר הוסיף: "הרכב חברי המועצה, כמעט מכל סיעות הבית, המשתתפים איתנו כאן בטקס חנוכת הגשר הזה שהקמנו כאן מסמל יותר מתמיד את העבודה המתמדת להקמת גשר לשלום ופיוס בין האוכלוסיות והמגזרים השונים בעיר"

בסיום דבריו הודה ראש העיר לכל השותפים בהקמת הגשר ובראשם משרד הבינוי והשיכון.

מר משה מרחביה מנהל המחוז במשרד השיכון אמר: בית שמש הינה ספינת הדגל של משרד הבינוי והשיכון, בהסכם הגג שיחתם בקרוב נדאג גם להשלמות הפיתוח בשכונות הוותיקות יותר.

מנכ"ל העירייה עוד מתי חותה ציין כי בניית הגשר הינה חלק ממערך הבנייה והפיתוח המסיבי של בית שמש, הן בבניית השכונות החדשות והן בשדרוג שכונות בית שמש הוותיקה.

סגרה"ע מר שמואל גרינברג, ממונה התחבורה, ציין את החשיבות הרבה בפתיחת כביש גישה נוסף לשכונה הן למקרה שהכניסה הוותיקה נחסמת והן בקיצור משמעותי של הדרך, דבר המתבטא גם בחסכון זמן יקר וגם בחסכון הדלק.

בנוסף הודיע גרינברג כי חלק נכבד מקוי התחבורה לשכונה יעברו מהיום דרך הגשר החדש, ובכך יוכלו לקבל את אישור משרד התחבורה להרחבת קוי התחבורה הציבורית בעיר.

מר משה מונטג ממונה ההנדסה, ציין כי גשר זה הינו ראשון מתוך מערכת גשרים ענפה שעל בנייתם שוקדים בימים אלו באגף ההנדסה, שתסייע ותקל רבות על התנועה והתעבורה בעיר.

בסיום הברכות חתמו ראש העיר מר משה אבוטבול וסגרה"ע מר שמואל גרינברג ממונה התחבורה על אישור התוכניות לפתיחת הגשר לתנועה, ולאחר מכן גזר ראש העיר את הסרט ובכך ניתן האות לתנועת רכבים בגשר החדש.

תגיות
לא קיימות תגיות לכתבה זאת.