פנים חדשות: העירייה תשקיע 300.000 שקלים להרחבת לשכת האוכלוסין של משרד הפנים בבית שמש
פורסם באתר בתאריך: 23/01/2017

סגן ראש העיר שמואל גרינברג: הרחבת הלשכה תכפיל את עמדות השירות ל-9 כולל מתן אשרות וויזות

לשכת האוכלוסין של משרד הפנים בבית שמש נמצאת לקראת התרחבות משמעותית, כך סוכם בפגישה שנערכה בבניין העירייה לפני כשבועיים, בה נטלו חלק ראש העיר משה אבוטבול, סגנו שמואל גרינברג ומנכ"ל העירייה עו"ד מתי חותה, יחד עם בכירי משרד הפנים, מתוך מטרה להגביר את השירות הניתן לתושבי העיר.

סגן ראש העיר שמואל גרינברג המלווה את תחום פתיחת סניפי משרדי הממשלה בבית שמש סקר בפני הנוכחים את סיפורו של לשכת משרד הפנים בבית שמש שבמשך כמה שנים הייתה סגורה, וצריך היה להגיע לירושלים בשביל כל דבר. לפני כשנתיים הצלחנו להביא לשיתוף פעולה העירייה בתמיכתו של ראש העיר משה אבוטבול העמידה מקום מתאים, ואילו משרד הפנים נותן את השירות לתושבים, אך עם זאת יש צורך להרחיב את המקום, לתת יותר שירות וגם לתת לתושבים אשרות וויזות דבר שכיום יש רק שעתיים בשבוע.

ראש העיר משה אבוטבול חיזק את הדברים ואמר כי בית שמש היא שגדלה והולכת, יש בה ציבורים מכל רחבי העולם, כך שחשוב שהשירות יהיה בתוך העיר, מהיר וזמין.

במהלך הישיבה בה נטלו חלק בכירי משרד הפנים סוכם כי העירייה תקצה 300.000 שקלים להרחבת הסניף הקיים, ואילו משרד הפנים ירחיבו את הפעילות, אם כיום יש ארבע עמדות זה יהפוך לתשעה עמדות, יהיה יותר שעות פעילות והכי חשוב ניתן יהיה בכל ימות השבוע לקבל אשרות, ויזות ודרכונים.

ביום ראשון השבוע ערך סגן ראש העיר שמואל גרינברג עם אנשי משרד הפנים סיור בלשכת האוכלוסין של משרד הפנים בבית שמש, בכדי ללמוד מקרוב כיצד ואיך להרחיב את הלשכה בצורה המיטבית ביותר.

"הצפי שלנו", אומר סגן ראש העיר שמואל גרינברג, "כי כבר בחודש ניסן הקרוב נוכל לחנוך את הסניף החדש והמורחב לשביעות רצון תושבי העיר, ועל כך יש להודות לראש העיר משה אבוטבול ולאנשי לשכתו של שר הפנים הרב אריה דרעי, שפועלים במשותף למען מטרה חשובה זו להקל על תושבי העיר ולהעניק להם את השירות הטוב ביותר כראוי לעיר גדולה בישראל".

גרינברג ביקש להודות במיוחד לשר הפנים הרב אריה דרעי, שכבר בביקורו לפני כחצי שנה בבית שמש, נענה לבקשה להעניק שירותי ויזה ואשרות שהיה בלשכה בבית שמש, דברים שלא היו שנים רבות בבית שמש.

ישיבה עם נציגי משרד הפנים

תגיות
לא קיימות תגיות לכתבה זאת.