תכונה רבה לקראת הטקס החגיגי לחתימת הסכם הגג לבניית 17,000 יח"ד בבית שמש
פורסם באתר בתאריך: 02/04/2017

ראש העיר מר משה אבוטבול: במסגרת ההסכם תקבל בית שמש כמיליארד ש"ח לתשתיות ופרויקטים ברחבי העיר , יו"ר ועדת תכנון ובניה מר משה מונטג: זוהי הכרזה ממשלתית רשמית כי בית שמש היא הפתרון הריאלי העיקרי למצוקת הדיור לכלל המגזרים

בית שמש לובשת חג: היערכות רבה נרשמת בימים אלה בעיריית בית שמש לקראת הטקס הממלכתי החגיגי לחתימת הסכם הגג לבניית 17,000 יח"ד בשכונות רמת בית שמש ד' וה'. לפי ההסכם, בשנים הקרובות ישווקו אלפי יחידות דיור מדי שנה. יתרת יחידות הדיור בהסכם ישווקו בתקופה שלאחר מכן. מדובר בבשורה של ממש עבור העיר בית שמש העתידה להכפיל את מספר תושביה בשנים הקרובות ולספק פתרונות דיור עבור אלפי משפחות.

הטקס החגיגי יתקיים ביום שני הקרוב, ז' בניסן תשע"ז, 3 באפריל 2017, יתקיים באודיטוריום ברנקו-ויס בעיר, בהשתתפות ראש הממשלה מר בנימין נתניהו, שר האוצר מר משה כחלון, שר הבינוי מר יואב גלנט, שר הפנים מר אריה דרעי, ראש העיר מר משה אבוטבול, מר משה מונטג מחזיק תיק תכנון הבניה בעיר, וכן ראשי ערים, אישי ציבור ומכובדים רבים.

בעיריית בית שמש נרשמת בימים אלו תכונה רבה לקראת האירוע המהווה ציון דרך חשוב בהתפתחותה של העיר. ראש העיר מר משה אבוטבול המשמש גם כסגן יו"ר מרכז השלטון המקומי אומר, כי האירוע החגיגי אליו צמרת השלטון בישראל מסמל את הבשורה הגדולה של בניית אלפי יחידות דיור בעיר בית שמש המיועדות לכלל המגזרים. "בית שמש עומדת להפוך למטרופולין החדש של ישראל, כאשר לצד עשרות אלפי יחידות דיור שייבנו במקום, אנחנו דואגים גם למרכזי תעסוקה ומסחר עבור התושבים".

מר משה מונטג, מחזיק תיק התכנון והבניה אומר, כי "הסכם הגג נחתם לאחר שנים ארוכות של מו"מ מול משרדי הממשלה ובס"ד אנחנו מברכים על המוגמר. נמשיך ללוות את כל תהליך המכרזים, הבניה והפיתוח ונאיץ את המהלך עבור הציבור הגדול הממתין לפתרונות הדיור".

לקראת הסכם הגג הפיקה לשכת הדובר בעיריית בית שמש, מפה עדכנית של בית שמש הגדולה והמורחבת, אשר תוצג ותחולק גם למשתתפי טקס החתימה.

תגיות
לא קיימות תגיות לכתבה זאת.