עיר ללא אלימות בית שמש בסדנת ODT בחוות אדם בטבע
פורסם באתר בתאריך: 01/10/2017

בתאריך 25/9/17 קיימה תכנית 'עיר ללא אלימות' פעילות ODT  לבני נוער "משכנותייך" המשתתפים בפרויקט מיל"ה (מובילים יחד למען הנוער). הפעילות התקיימה בסמוך למושב מחסיה. מטרת הפעילות לגבש את הנערים ולציידם בכלים משמעותיים לקיום שיתופי פעולה פוריים הן כקבוצה והן ביחידות שיסייעו להם להתנהל בצורה מיטבית ונכונה מול התנהגויות אנטי חברתיות ומול קשיים יום יומיים העולים מהשטח. פעילות ה- ODT  הועברה לבני נוער באמצעות צוות מקצועי חוות אדם בטבע שאתגר אותם במשחקי שטח חווייתיים בהם נאלצו הנערים להיעזר אחד בשני על מנת לצלוח את המשימות שעמדו בפניהם. בני הנוער שיתפו פעולה יחדיו והפגינו בגרות וחברות האחד כלפי השני. פרויקט מיל"ה פועל בשת"פ עם משטרת בית שמש, עיר ללא אלימות, מחלקת הנוער ומשכנותייך ולוקחים בו חלק כ- 35 בני נוער הזוכים למפגשי העצמה ומניעה הכוללים הרצאות וסדנאות מניעה בנושאים שונים כגון: ערכים, התמכרויות לחומרים מסוכנים, סכנות ברשתות חברתיות, עזרה ראשונה, סדנאות  O.D.T וסיורי למידה התורמים רבות בפיתוח מנהיגות, בגיבוש זהותם ובבניית דימוי עצמי גבוה תוך התמדה ועקביות מול קשיים ואתגרים.

מאיר בלעיש סגן ומ"מ ראש העיר:" בני הנוער הינם דור העתיד,  תכנית מיל"ה מאפשרת להם להתעלות ולהתעצם ולרכוש מיומנויות על מנת להיות מועילים ויעילים הן לעצמם והן לקהילה. אנו מאחלים לנערים ולכל הצוות שצועד עימם הצלחה מרובה ושנה של התחדשות והגשמה."

סדנת ODT בחוות אדם בטבע

פרויקט מילה

תגיות
לא קיימות תגיות לכתבה זאת.