עיריית בית שמש זכתה שוב בפרס ניהול תקין ממשרד הפנים
פורסם באתר בתאריך: 13/12/2017

ר"ע בית שמש מר משה אבוטבול: למרות אתגר הבניה לפתרון מצוקת הדיור הצלחנו לקדש ש"ש ולזכות בפרס

בטקס מכובד שהתקיים בבנייני האומה בירושלים, קיבל ראש עיריית בית שמש מר משה אבוטבול פרס ניהול תקין מידי שר הפנים והפריפריה מר אריה דרעי וצמרת משרדו.

הפרס ניתן לראש עיריית בית שמש זו השנה הרביעית, לאחר שהעירייה עמדה בכל הקריטריונים המאתגרים שקבע המינהל לשלטון מקומי במשרד הפנים לרשויות המקומיות.

בהנחיית רה"ע מר משה אבוטבול החלה עיריית בית שמש להתנהל מקצועית בשיטות חדשניות מתקדמות. צרכי העיר מופו מחדש ונקבע סדר עדיפויות עירוני חדש, תקציב העירייה אף הוגדל בצורה משמעותית לרווחת התושבים ולשיפור השירות לציבור, זאת במקביל להפעלת תכנית התייעלות בשנתיים שעברו ע"י העירייה.

ראש עיריית בית שמש מר משה אבוטבול התייחס ואמר כי "למרות נבואות הזעם כי בניית השכונות החדשות תמוטט כלכלית את העירייה, בכל זאת לקחנו את הסיכון במטרה לסייע לפתרון מצוקת הדיור החריפה, והנה בסייעתא דשמיא התברר כי החוזק הכלכלי של העירייה לא נפגע מכך, אלא ההיפך ואף הביא לפריחה כלכלית בהקמת מרכזי קניות ואזורי תעשיה חדשים".

ראש העיר הודה לחבר הנהלת העירייה מר מרדכי דירנפלד ממונה הכספים ולגזבר העירייה רו"ח אריה ברדוגו ולמנכ"ל העירייה עו"ד מתי חותה וכן לכל חברי הנהלת העירייה מחזיקי התיקים השונים ולצוות המקצועי, שליווי את התהליך המאתגר בתבונה רבה ובזכותם הגענו לקבלת הפרס.

תגיות
לא קיימות תגיות לכתבה זאת.