רישום מוסדות חינוך עומד
עיריית בית שמש קיימה מבצע נוסף להורדת שלטי הצניעות בשכונות החרדיות בבית שמש
פורסם באתר בתאריך: 14/12/2017

יומיים לאחר הסרת השלטים ע"י העירייה ובעקבות תלייתם מחדש, קיימה העירייה מבצע נוסף לפנות בוקר, בשיתוף פעולה עם משטרת ישראל.

כזכור בעקבות פסיקת בג"צ בשבוע שעבר, ערכה העירייה מבצע מורכב להסרת השלטים שעלותו כ50.000 ש"ח, במהלך המבצע הקודם הסירה העירייה 6 שלטים מתוך 8 שלטים שהיו תלויים בשלושה מוקדים בשכונות החרדיות בבית שמש.

תוך כדי המבצע התברר כי , ברחוב נהר הירדן פינת רבי יהודה הנשיא שהינו המוקד הראשון שבו הוסרו השלטים הראשונים, כבר נתלו שלטים חדשים, אך בהנחיית המשטרה לאחר הערכת מצב שקיימה נאלצה העירייה לעצור את המבצע עקב הפרות הסדר האלימות שהתרחשו במקום.

בליל אמש, המשיכה העירייה בגיבוי משטרתי בהסרת השלטים, אולם גם הפעם אלו נתלו מחדש בתוך שעות אחדות.

ראש העיר מר משה אבוטבול שב ומבקש מבית המשפט להוציא את העירייה מהמעגל הבלתי פוסק הזה, היות ואין ביכולת הפיקוח העירוני לקיים מבצע מורכב כזה מידי יום וכן לעמוד בעלויות הגדולות האלו מכספי התושבים.

לכן קורא ראש העיר למשטרת ישראל לאכוף את הסדר הציבורי ופסיקת בית המשפט שזהו תפקידה ואשר לה היכולות המבצעיות הדרושות לכך כפי שעושה זאת בתחומים רבים אחרים.

תגיות
לא קיימות תגיות לכתבה זאת.