רישום מוסדות חינוך עומד
סיכום האירוע אמש באזור התעשיה צפוני בבית שמש
פורסם באתר בתאריך: 20/12/2017

אמש (מוצ"ש 16/12/17) התקיים חילוץ לילי של פועל אשר עבד בבור מתחת לכביש ונקבר ע"י תלולית אדמה, לצערנו הפועל חולץ ללא רוח חיים.

בזירה פעלו כוחות כב"א בפיקודו של ראובן יצחק בחילוץ מורכב שברגעים מסוימים אף נשקפה סכנה למחלצים, כוחות משטרה בפיקודו של אורן אליהו, איחוד הצלה, זק"א, כוחות אגף חירום וביטחון בעיריית בית שמש בהובלתו של צחי אלימלך מנהל האגף, צוות מקצועי מי שמש בהובלת הממונה ישעיהו ארנרייך ומנכ"ל התאגיד פלד דיכרטר וקב"ט התאגיד ג'קי בן הרוש.

בנוסף הגיעו לזירה מפקד מחוז ירושלים פקע"ר אל"מ שלומי בן מוחה, מ"פ ג' חילוץ והצלה ארצית מהנדס חילוץ פקע"ר, ממונה בטיחות עירוני וצוות שפ"ע בהרכב של דוד אוחיון משה אוחיון JCB + ומפעיל.

ראש העיר מר משה אבוטבול וקברניטי העירייה עודכנו בזמן אמת על הנעשה בשטח.

כמו כן לראשונה הוקפצו צוות סע"ר (סיוע עצמי ראשוני) עירוני, שהוכשרו ביוזמה של ראש העיר ומנכ"ל העירייה לקריאה הגיבו 5 כוננים מטעם ארגון ידידים, בנוסף באירוע נפתח לראשונה גרור החילוץ עירוני.

תודה מיוחדת ללוחמי האש בחילוץ המורכב ולכל מי שלקח חלק בזירה ומחוצה לה ותרם להצלחת המבצע.

זו גם ההזדמנות לציין את פעילות מד"א בית שמש שהגיעו מיידית לאירוע.

וכן את צוות המוקד העירוני בניהולו של משה כהן שאף הוא שהה בשטח בזמן אמת.

כוחות הצלה - במקום האירוע

כוחות הצלה במקום האירוע

תגיות
לא קיימות תגיות לכתבה זאת.