עיר ללא אלימות בית שמש בהכשרה מקצועית למתנדבי סיירת הורים
פורסם באתר בתאריך: 28/01/2018

בתאריך 17/1/18 התקיימה הכשרה מקצועית ביחידה לקידום נוער למתנדבי סיירת הורים עירונית בית שמש במסגרת תכנית 'עיר ללא אלימות' של המשרד לביטחון הפנים. ההכשרה התמקדה בחשיפתם של בני נוער לחומרים מסוכנים וההשלכות הרבות הנלוות לכך. קצין נוער ושוטר מתחנת משטרת בית שמש הציגו בפני המתנדבים מהם החומרים המסוכנים הקיימים בשטח והאפשרות הקיימת לשימוש בקרב בני נוער בעיר והקרינו מצגת אודות הנושא. מתנדבי הסיירת מסיירים ברחובות העיר בית שמש בשעות הערב המאוחרות ופוגשים בני נוער רבים. המתנדבים מטרתם ליצור עם בני הנוער שיח משמעותי שמקדם ומוביל לערכים של הידברות, שיתוף, סובלנות וסבלנות כלפי האחר ובחשיבות הגדולה שלהם להיות קשובים וזהירים בכל הנוגע לאלכוהול ולחומרים מסוכנים. ההכשרה מטרתה להעצים ולצייד את המתנדבים בכלים מיטיבים להתמודדות נכונה מול תופעות העולות מהשטח והדרך הנכונה והמקצועית שתאפשר לפנות לבני הנוער במידה ונראה שימוש בחומרים מסוכנים ועד לדרך הדיווח לגורמים מקצועיים.  מתגובות המתנדבים נמסר כי ההכשרה הייתה מקצועית ומעניינת והעניקה להם תשובות לשאלות רבות שעלו מהשטח. ההכשרה הינה חלק מסדרת הכשרות שיוגשו למתנדבים בשנת 2018 לצורך העשרת הידע והמקצועיות הנדרשת  מהם לצורך עבודת הרחוב והמפגש פנים מול פנים עם בני הנוער.

הורים המעוניינים להתגייס לסיירת הורים בית שמש מוזמנים להתקשר: דוד סמנה 0507451729

סיירת הורים עירונית בית שמש

תגיות
לא קיימות תגיות לכתבה זאת.