טקס המצטיינים של עיריית בית שמש

ביום שלישי 31.8.2021 נערך טקס מיוחד עבור העובדים והעובדות המצטיינים בעירייה בהיכל התרבות החדש. באירוע השתתפו ראש העיר ד"ר עליזה בלוך, מנכ"ל העירייה איתמר ברטוב, יו"ר ועד העובדים ישראל פרץ, מנהלי האגפים והמינהלים, בני משפחה וכ-300 עובדי עירייה. במהלך הטקס הראשון מסוגו בעירייה כובדו 15 המצטיינים בתעודת הוקרה ושי צנוע. הטקס אורגן על ידי מספר רב של אגפים בעירייה בהובלת מנהלת אגף פיתוח הון אנושי בעירייה עינבל אלוש. לאחר הטקס נערכה הרמת כוסית חגיגית לרגל ראש השנה.

ראש העיר ד"ר עליזה בלוך: "עובדי העירייה כולם גורמים לכך שבית שמש טובה יותר, נקייה יותר והופכים את החיים בעיר לטובים יותר. בשנה החולפת עובדי העירייה הוכיחו יכולות של תפקוד תחת לחץ, ולמרות האתגרים הצליחו להביא את העירייה לנותנת שירות מעולה לתושבים. אני גאה בכל אחת ואחד מכם ואני מאחלת לכל העובדים שנמשיך לפעול לטובת הכלל ולצורך קידומה של העיר בית שמש. לבסוף, אני רוצה לאחל לכולכם ששנת תשפ"ב תהיה בסימן תהא שנת פיתוח בית שמש. יחד נמשיך את ההתפתחות בכל התחומים ומי שטרם רכש מינוי להיכל התרבות זה הרגע".

מנכ"ל העירייה איתמר ברטוב: "אני גאה בעובדי העירייה שמצליחים באמצעות ערך החברות להביא להישגים חסרי תקדים. גם אלו שלא נבחרו למצטיינים הם מצטיינים בעיניי ואני מתרגש לראות את שיתופי הפעולה בין המחלקות השונות שמקדמות ללא ספק את העשייה המשותפת".

יו"ר ועד העובדים ישראל פרץ הציג את העשייה של הוועד ושל העובדים במהלך הקורונה ושיבח את כל העוסקים בעבודה למען תושבי העיר.

להלן שמות המצטיינים לפי קטגוריה:

מצטייני הרשות:

• בנימין יעקב- מינהל תפעול