תושבי ותושבות בית שמש והסביבה הצטרפו למערך נאמני הניקיון של המשרד להגנת הסביבה

ביום ד' 27.3 כ' באדר ב' התקיים בעיריית בית שמש מפגש הדרכה להכשרת תושבים כנאמני ניקיון.

המפגש הוא חלק מעשייה נרחבת של העירייה לקידום שמירה על ניקיון העיר : ביצוע ימי ניקיון בינואר ובמרץ ותערוכת פחים, שבה התבקשו התושבים לבחור אילו פחים הם רוצים שיוצבו ברחבי העיר.

ראש העיר עליזה בלוך וחבר המועצה צבי ווליצקי הממונה על איכות הסביבה ברכו את התושבים שהגיעו להכשרה והודו להם על שהם רואים חשיבות בפינוי זמנם הפרטי ללמידה ולעשייה לשמירה על הניקיון למען כולנו.

כ 20 תושבים  שהגיעו למפגש קבלו הדרכה על ידי ד"ר רם אלמוג, עובד המשרד להגנת הסביבה בנושאים הבאים:

1. רקע כללי על מבנה המשרד להגנת הסביבה ופעילותו
  2. אורח חיים מקיים
  3. סקירה על פעילות מערך נאמני הניקיון
  4. עיקרי חוק שמירת הניקיון
  5. סמכויות נאמני הניקיון
  6. אופן אכיפת החוק הלכה למעשה

כל מי שהשתתף במפגש יקבל תעודת נאמן ניקיון חתומה על ידי השר להגנת הסביבה, התעודה מאפשרת לתת דוחות על השלכת פסולת ברשות הרבים.

אזרחים מעל גיל 16  שעדיין אין להם תעודת נאמן ניקיון ומעוניינים לקחת חלק בשמירה על הסביבה

מוזמנים להירשם ולהשתתף  בהדרכה נוספת כזו בת כשעתיים שתתקיים ביום רביעי 10.4.19 ה' בניסן בשעה 19:00 בחדר הישיבות במועצה האזורית מטה יהודה . נא להירשם אצל ניצה בטל'  052-8804215

כנס נאמני ניקיון

ראש העיר בנאמני ניקיון