לקראת פסח - איסוף פסולת אלקטרונית בארבעה מוקדים בעיר

אגף שפ"ע בעיריית בית שמש והיחידה לאיכות הסביבה שמחים לבשר כי לקראת חג הפסח

מ יום א 7.4  ב' בניסן  עד יום א' 14.4 ט' בניסן תוצבנה  מכולות לאיסוף פסולת אלקטרונית בארבע נקודות ברחבי העיר.

איסוף הפסולת האלקטרונית ימנע זיהום קרקע וזיהום מקורות המים בחומרים מסוכנים ורעילים כדוגמת: כספית, קדמיום ועופרת, העלולים לפגוע בבריאותנו.

הנכם מוזמנים להביא כל מכשיר חשמלי מקולקל כמו: מחשבים, קומקומים, טלפונים, טלוויזיות, נגנים שונים ואפילו מכונת כביסה.

את הפסולת תפנה חברת "אקומיוניטי", חברה העוסקת במחזור פסולת אלקטרונית. במפעל אקומיוניטי – "אקולוגיה לקהילה מוגנת" שבלב הגליל, מועסקים אנשים עם צרכים מיוחדים בפירוק, מיון ומחזור פסולת אלקטרונית במפעל שואפים לספק יחסי עבודה קרובים ככל הניתן ליחסי עובד מעביד והכשרה לעבודה מאתגרת ובעלת ערך שיקומי, אקולוגי וכלכלי

חבר המועצה צבי ווליצקי, הממונה על איכות הסביבה פונה אליכם התושבים להביא פסולת אלקטרונית לנקודות האיסוף,  כולנו מקווים כי בזכות פעילות חשובה זו נוכל להמשיך בשינוי המשמעותי שהחל בעיר בית שמש ולקיים סביבה נקיה ובריאה יותר בבית שמש.

המיקומים של המכולות:

1. מסוף האשפה העירוני ליד ביג פאשן  העיר הוותיקה