הצלחה לסדנת הורות לאימהות: "היכולת לייצר אמון עבור הילדים מקלה על חווית ההורות"

כ-40 נשים סיימו אמש סדנת הורות לאימהות בשכונת בלעז של התכנית הלאומית 360 בעיריית בית שמש. מדובר בסדנא אחת בת 12 מפגשים כחלק מרצף של סדנאות ברחבי העיר אשר נותנות לאימהות ולהורים כלים "להורות מיטבית" לרבות איך לחזק את הקשר הזוגי והבינדורי, איך להיות הורה טוב יותר ואיך לייצר שיח בין ההורים לילדים.

ראש העיר, עליזה בלוך הגיעה אל מפגש הסיום ואמרה בפני מסיימות הקורס: " לכל מקצוע בחיים צריך תעודה, מלבד תפקידנו כאמהות, שזהו התפקיד החשוב והמשמעותי ביותר שמשפיע על העתיד, על העבר, על הפרטי והציבורי. היכולת לייצר אמון עבור הילדים מקלה על חווית ההורות. זהו תהליך למידה מתמיד שאנחנו צריכות להצטיין בו"

מנהל התכנית הלאומית 360 בעיריית בית שמש, איתי צברי: "מרגש לראות את האפקט של הדרכת הורים על אימהות שנמצאות בתפקיד ההורי מזה שנים. מסתבר שאף פעם לא מאוחר כדי ללמוד ותמיד אפשר להיות הורה טוב יותר״

סדנת הורות לאימהות