עיריית בית שמש קיימה היום תרגיל עירוני בשיתוף כלל הגורמים העוסקים במצבי שעת חירום

עיריית בית שמש קיימה היום תרגיל הפעלה משולב של תחנת ריכוז חללים ומרכז משפחות. במסגרת התרגיל, דימו תרחיש של רעידת אדמה עם מספר הרוגים גבוה והמתמודדים של כלל גורמי החירום בשיתוף פעולה בנושא. בהתאם לכך, עיריית בית שמש נערכה בתרגיל לפתוח תחנת ריכוז חללים בה מתקיימות כלל הבדיקות לצורך זיהוי החלל והבאתו לקבורה באופן המכובד והקצר ביותר. כמו כן עיריית בית שמש, בהובלת אגף הרווחה בעירייה, ערוכה לראשונה בפתיחת מרכז משפחות הראשון מסוגו לטיפול בקרובי ובמשפחות הנעדרים והחללים וגביית עדויות לצורך זיהוי החללים.

התרגיל התקיים בנוכחות ראש העיר, עליזה בלוך, הממונה על מחוז ירושלים במשרד הפנים, מנהל מנהל חירום במשרד הפנים, מפקד מחוז ירושלים בפיקוד העורף, מנכלית העירייה, מירה מינס, ראשי ערים ורשויות שכנות, מפקחת מחוזית על החירום במשרד הרווחה, מנהל אגף רווחה וצוות האגף כולו של מטה בנימין ומכובדים נוספים.

התרגיל היה בהובלת אגף חירום וביטחון ואגף רווחה של עיריית בית שמש ולקחו בו חלק משרד הפנים, משרד העבודה והרווחה, פקע"ר, משטרת ישראל, וועדת משנה לפס"ח, המועצה הדתית, זק"א ואיחוד הצלה.
עיריית בית שמש מודה לכלל הגורמים על ההיערכות, שיתוף הפעולה המלא למען הצלחתו של התרגיל.