"תושבי בית שמש לא יהיו בני ערובה למצב התחבורה בעיר״

כך אמרה ראש עיריית בית שמש, עליזה בלוך על מצב התחבורה הציבורית בעיר

חברת האוטובוסים סופרבוס קיימה היום מפגש עיתונאים בנושא שיפור השירות לתושבי בית שמש. את הפגישה יזמה מנכ''לית סופרבוס החדשה, קרן אצלאן יחד עם בכירי החברה.

ראש העיר, עליזה בלוך אמרה במהלך המפגש: ״יש לשפר את השירות לתושב כדי שתושבי העיר יקבלו שירות טוב ואיכותי ולא כפי שקיים היום. לא סביר בעיני שתושבי בית שמש יהיו בני ערובה למצב התחבורה בעיר. שכמות הקווים לא מתאימה למספר התושבים, שהתושבים צריכים לחכות לאוטובוס ולפספס פגישות או תור לקופת חולים ושלא נדבר על מצב האוטובוסים.
בית שמש נמצאת היום במצב בו התושב לא מרוצה מהשירות של התחבורה הציבורית. העמדה שלי ברורה.

ביום שבו חברות האוטובוס ייתנו שירות מצוין אז התושב יהיה מרוצה בהתאם.

בימים אלו מתנהלת עבודה אל מול משרד התחבורה והאוצר כדי להוסיף קווי תחבורה ברחבי העיר- הן לעיר הוותיקה והן לשכונות הדרומיות. אני רואה בזה חשיבות עליונה.
אני מברכת את מנכ״לית סופרבוס שנכנסה לפרק לפני ארבעה חודשים לתפקיד ורואה לנכון לשפר את שירות האוטובוסים לתושבים. זו בחירה מצוינת וחשובה ואני מברכת אותך על זה״.

מנכ״לית סופרבוס, קרן אצלאן אמרה: ״משרד התחבורה הוא האחראי על הנחיות התחבורה הציבורית, הקצאת תדירות הקווים ומסלולם, ואנחנו החברה המבצעת. שינויים במסלולים ותדירות יש להפנות למשרד התחבורה. בחצי השנה האחרונה, קיימת מגמת שיפור בשירות לנוסעי התחבורה הציבורית בבית שמש. אנו מודעים לפניות הציבור ועל כן ערכנו את הפגישה החשובה הזו היום. נמשיך לפעול במרץ כדי לשפר את איכות הנסיעה עבור קהל לקוחותינו״.

משנה לראש העיר וחבר המועצה הממונה על תיק התחבורה, שמואל גרינברג: ״האוכלוסיה בעיר הוכפלה ובעקבות כך כמות הנוסעים הוגדלה משמעותית ואילו תוספות הנסיעות וקווי האוטובוס שקיבלנו הן לא באותו יחס. משרד התחבורה חייב לתת תוספות משמעותיות לעיר ולא להמתין לשיחרור החסם המשפטי של המכרז אלא לפתוח מידית את התקציב ששוריין למכרז ולהחיל את זה כאן ועכשיו״.

עליזה בלוך על מצב התחבורה הציבורית בעיר