מביאים כבוד לבית שמש

ראש העיר וחברי מועצת עיריית בית שמש נתנו הערב אות הוקרה לארבעת תלמידים שזכו בפרס ארצי של משרד החינוך והתאחדות התעשיינים

מועצת עיריית בית שמש התכנסה היום לישיבת המועצה החודשית ופתחה את הישיבה במתן תעודות הוקרה לארבעה תלמידים בוגרי כיתה יב' ולמוריהם שזכו בתחרות ארצית של משרד החינוך והתאחדות התעשיינים.

שתי התלמידות מרים רענן ונעמה קייט מבית הספר ברנקו וייס זכו במקום הראשון בתחרות הארצית של עבודות גמר בניהול עסקי של משרד החינוך בעבודה בנושא "מיזוגים ורכישות בסיסקו". המורה שלהם יסמין בועז, קיבלה אף היא תעודת הוקרה על היותה מדריכה את מגמת ניהול עסקי בבית שמש ובסביבה.
באותה תחרות אף זכו במקום השלישי אליסף רייזמן וחיים מוזס מישיבת אהבת ישראל בעבודה גמר בנושא "הקשר בין אופן ההעסקה לחיברות לתרבות הארגונית ולמוטיבציה במנהל הקהילתי מיתרים". המורה שלהם מאיר שרייבר קיבל אף הוא תעודת הוקרה.

מדובר בגאווה עצומה לעיר שבאותה תחרות ארצית, שני בתי ספר בבית שמש זכו במקום הראשון והשלישי.

ראש העיר עליזה בלוך אמרה: "אני גאה בתלמידים ובמורים על השאיפה המתמדת למצוינות, על היכולת לקחת את חיי בית הספר ולשלב אותם עם לימודי התעשייה ולהפוך את הלימודים לרלוונטיים ולמשמעותיים. אני רואה בלמידה מעשית המחייבת מחשבה, יצירה ולקיחת אחריות, מה שיהפוך את התלמיד לבעל ידע ולאזרח טוב בעתיד"

סגן ראש העיר והממונה על תחום החינוך, הרב ישעיהו ארנרייך: ״אנחנו מעודדים למצוינות . אני גאה בתלמידים על הפרס המכובד שמביא כבוד וגאווה לעיר״.

מביאים כבוד לבית שמש