מפעל האחים כהן - ברוכים הבאים לבית שמש

ראש העיר, עליזה בלוך, חבר המועצה, ממונה תעסוקה, מסחר ותעשיה, ישראל מנדלסון והצוותים המקצועיים קיימו היום סיור במפעלי האחים כהן מפעל לייצור, ייבוא ושיווק של תבלינים מהגדולים בארץ בבעלותם של האחים אילן ודניאל כהן אשר עברו לאזור התעשייה הרטוב בבית שמש ופתחו כאן מרלוג. במפעל מועסקים כ-140 עובדים ובכוונתם לקלוט בקרוב עובדים נוספים מהעיר אליהם במגוון רחב של תפקידים ואף לפתוח מפעל נוסף בעיר.

ראש העיר עליזה בלוך אמרה: ״אני מברכת את האחים כהן על המעבר לבית שמש ופתיחת המרלוג. התרגשתי מאוד לשמוע כיצד בנו של הבעלים, עידן סיפר שכשחיפשו מקום למפעל, ראו את הפוטנציאל הגלום בבית שמש מבחינת המיקום, כוח עתיר העבודה ותנופת הפיתוח האזורי, מה שצפוי להיות לאזור התעשייה המפותח ביותר בארץ. בכוונתנו לפעול לפיתוח אזורי התעשייה לנוחיותם של התעשיינים וכדי לספק מקורות פרנסה לתושבי העיר והאזור״.

חבר מועצת העיר, ממונה תעסוקה, מסחר ותעשיה, ישראל מנדלסון: ״משמח ומרגש להגיע לאחד המרלוגים הגדולים והמפותחים באזור התעשיה הרטוב של האחים כהן. הנהלת העיר בית שמש ואנוכי כממונה עושים כל מאמץ כדי שבעלי המפעלים בעיר יקבלו שירות טוב שיעזור להצלחתם. אני מברך את האחים כהן על ההחלטה להעביר את המרלוג לאזור התעשיה בבית שמש וממנו לשנע מוצרים בכל רחבי הארץ״.

קדם לסיור, מפגש עם הסוחרים ברחוב המסגר באזור התעשייה הצפוני. המפגש התקיים עם ראש העיר, עליזה בלוך, חברי המועצה, משה שטרית ושלום אדרי והצוותים המקצועיים. הסוחרים הציפו את המצוקה שלהם במצב התחבורה באזור והועלה נושא חלופה של הסדרי תנועה בכדי לשפר את עומס התנועה ברחוב. ראש העיר, עליזה בלוך סיכמה: ״אני מאמינה שבשיתוף פעולה יחד עם הסוחרים נשפר הן את הנראות של האזור והן את הנוחיות שלהם. אני מודה לחברי המועצה, משה שטרית ושלום אדרי, על טיפולם המסור למען הסוחרים והתושבים ברחוב״.