מהפכת הכבישים יצאה לדרך!

עיריית בית שמש מובילה בשבועות האחרונים שיפוצים רחבים בתשתיות ובכבישים ברחבי העיר ביניהם בכבישים – לוי אשכול, שדרות בן זאב, הרצוג ואף כביש 10.

כביש לוי אשכול עובר שיפוץ כללי במסגרתו תוחלף כלל תשתיות הכביש וייבנה כביש חדש. בנוסף יוקמו שבילי הליכה חדשים והחלפת תשתיות המים והביוב.
בנוסף בשדרות בן זאב מתקיים טיפול עמוק בכביש במסגרתו יתווספו שתי שכבות אספלט ורשת למניעת סדקים לאורך כל הכביש, חידוש מדרכות, חידוש עצים וערוגות ואף ריהוט רחוב. בנוסף יוחלפו מעקות הבטיחות. בעירייה מודיעים כי יוסלל שביל אופניים ושביל הליכה מכיכר שדרות בן גוריון עד הפארק.

כביש הרצוג עובר אף הוא שיפוצים במסגרתם הכביש עובר טיפול עמוק, החלפת המדרכה בצידה הימני, תיקוני מדרכה בצידה השמאלי, השלמת עצים וריהוט רחוב.
בנוסף נתיבי ישראל משפצים אף הם את כביש 10.
בעירייה מדגישים כי שיפוץ הכבישים נעשה בהובלת ראש העיר, ד"ר עליזה בלוך, חבר המועצה הממונה על העיר הוותיקה, שלום אדרי, ליו״ר ועדת המשנה לתכנון ולבנייה ולחבר המועצה, שמעון גולדברג ובניהולו של מנהל הפרויקטים שאול פוקס.

ראש העיר, ד"ר עליזה בלוך אמרה: "מהפכת הכבישים בעיר כבר כאן. אחרי שנים של תשתיות רעועות וכבישים לא תקינים, אנחנו עולים הילוך והתחלנו לשפץ את הכבישים ברחבי העיר בשביל ולמען התושבים. העבודה מרובה וייקח זמן עד לסיום השיפוצים, עם זאת אנו רואים חשיבות עליונה לאיכות חיים גבוהה לכלל התושבים ברחבי העיר. אני מודה לחבר המועצה הממונה על העיר הותיקה, שלום אדרי על הובלת השיפוץ ברחבי העיר הותיקה, יו״ועדת המשנה לתכנון ולבניה ולחבר המועצה, שמעון גולדברג ולמנהל הפרויקטים, שאול פוקס״.

חבר המועצה הממונה על העיר הוותיקה, שלום אדרי: "אנחנו ממשיכים בתנופת פיתוח העיר הוותיקה תחת הובלתה של ראש העיר. בכוונתנו להמשיך ובע"ה להגיע לכל הכבישים ברחבי העיר בכדי לתת לתושבים את השירות ותשתיות הכבישים האיכותיות והטובות ביותר".