פגישת עבודה מקצועית בין הנהלת מחוז ירושלים במשרד הרווחה לבין הנהלת אגף הרווחה

אתמול התקיימה פגישת עבודה מקצועית בין הנהלת מחוז ירושלים במשרד הרווחה לבין הנהלת אגף הרווחה של עיריית בית שמש. מטרתה של הפגישה היתה לחבר ולגייס את משרד הרווחה, לטובת האגף והעיר כולה.
במהלך הפגישה השתתפו מנהלת מחוז ירושלים במשרד הרווחה, אורלי אוסטרמן, מנהלת נפת יהודה, ענת גרפיינר וכל המפקחים המחוזיים הרלוונטיים לבית שמש, יחד עם מנהלת האגף, גילה רונן והצוות המוביל .
במהלך הפגישה הוצג השינוי הארגוני ותוכניות מקצועיות המתקיימות כיום באגף ואף הוצפו צרכים שקשורים להתפתחות המואצת של העיר בבקשה להוסיף תקציבים נוספים לכוח אדם ושירותים נוספים בעיר לרווחת התושבים.

סגנית ראש העיר, רינה הולנדר בירכה על שיתוף הפעולה החיובי והמועיל בין הנהלת המחוז לבין האגף ואמרה: ״הנהלת המחוז התפעלה מעבודת האגף ולא בכדי. יש לנו עובדים מסורים הרואים את התושב לנגד עיניהם ועושים הכל כדי להעצים את פעילות האגף. תודה לגילה רונן ולצוות האגף״.

מנהלת אגף הרווחה בעירייה. גילה רונן: ״עובדי הרווחה הינם עובדים מסורים שנותנים שירות מקצועי לתושבי העיר. אני מודה למשרד הרווחה על שיתוף הפעולה ועל פועלו לתמוך בעיר בית שמש ובתושבי העיר״.

פגישת עבודה מקצועית בין הנהלת מחוז ירושלים במשרד הרווחה לבין הנהלת אגף הרווחה