תגובת עיריית בית שמש לשביתת נהגי ההסעות מחר.

מעיריית בית שמש נמסר בתגובה על שביתת נהגי ההסעות מחר: ״עיריית בית שמש שמה לנגד עיניה את נושא השמירה על ביטחונם של תושבי העיר. לאחר שורת תאונות דרכים שאירעו בצירים הראשיים בעיר, לרבות שדרות בן זאב ושדרות לוי אשכול, בשל חסימת שדה הראייה ולאחר מאות תלונות תושבים, העירייה החלה לאכוף את חניית האוטובוסים במקום ומספקת לנהגים מקומות חנייה חלופיים.

אנו לא נפקיר את ביטחונם של תושבי וילדי העיר הזקוקים להסעות למוסדות הלימוד. במאבק זה, עיריית בית שמש כולה בוחרת להיות בצד של התושבים, הילדים וההורים.

המהלך נכנס לתוקפו בחודשיים האחרונים לאחר פגישות ועבודת הכנה, מתוך מטרה להפוך את הצירים הראשיים בעיר לפנויים ובטוחים יותר, כחלק מריבוד הכבישים ומארגון המדרכות וזו מתוך מגמה להפוך את בית שמש לעיר מתוקנת.

אנו מכירים בצורך של נהגי האוטובוסים ולשם כך העירייה פועלת ליצירת מקומות חנייה לנהגים, העירייה הסבה את מתחם השוק לחניון רכב, בעוד שהשוק הועתק למקום חלופי. אנו פועלים להרחיב את החניון, כמו גם ניסיונות לאתר מקומות חנייה נוספים לרווחתם של הנהגים.

מדובר בשינוי לשם הסדרת המרחב הציבורי לטובת תושבי העיר. העירייה עושה כל מאמץ כדי לאתר פתרונות נוספים.

ילדי בית שמש לא אשמים ואסור לאף אחד להשתמש בילדים למאבק כזה או אחר. אנו לא נכנע לשום לחצים״.