משפרים את הביטחון לתושבים

הנהלת עיריית בית שמש ומשטרת ישראל - תחנת בית שמש קיימו היום פגישה שמהותה חיזוק שיתוף הפעולה בין הגופים

במהלך הפגישה סיכמו את השנה האחרונה בשיתוף פעולה מוצלח בין הגופים וחיזוקו לשנה הקרובה, בין השאר בשת״פ מקצועי למניעת התנהגויות בסיכון במרחב הציבורי והאישי, העמקת תכניות מניעה ממוקדת לבני נוער בסיכון, קמפיין עירוני למניעת התנהגויות בסיכון, טיפול בתאונות דרכים במוקדים בעייתיים בעיר ובנהיגה בשכרות, מניעת פריצות בבתים בעיר, טיפול בסמים, שיתופי פעולה בביצוע אירועי תרבות ותכנית שנתית משותפת לחיזוק ביטחון התושבים.

עוד הוצג בפגישה כי למרות שאחוז בני הנוער בבית שמש עולה על 54% מכלל האוכלוסיה, הפשיעה בקרב בני נוער אינה גבוהה ביחס לערים אחרות.

את הפגישה ניהלו מטעם העירייה - מנכ״לית העירייה, מירה מינס והצוותים המקצועיים ומטעם המשטרה, מפקד המשטרה, סנ״צ רונן גורש וצוותו הבכיר.

מנכ״לית העירייה, מירה מינס: ״פגישה מרגשת שמגלמת בתוכה ממשק הדוק ומוצלח בין העירייה למשטרה. אנחנו רואים בתחנת בית שמש שותפים אמיתיים לדרך, אשר משרים ביטחון עלינו ועל התושבים. אני מודה לרונן גורש ולצוותו המסור על שותפות אמיתית, לימדתם אותי מה זו עשייה מקצועית ומדוייקת לצד רגישות וקהילתיות. אני מודה לצוות עובדי עיריית בית שמש על חלקם בשותפות זו ועל החתירה לשיפור מתמיד של שירות לתושבי העיר״

מישיבת המועצה עם המשטרה

מינה מינס וסנצ רונן גורש