מתי?

ביום שלישי, ה-28 במאי 2019

בשעה: 20:00

הוסף ללוח שנה 2019-05-28 20:00:00 2019-05-28 21:00:00 Asia/Jerusalem העונה השלוש עשרה – הקאמרית בית שמש: קונצרט מס' 9 למידע מלא: https://betshemesh.muni.il:443/events/791/ אולם מופעים אשכול פיס

איפה?

אולם מופעים אשכול פיס

קונצרט 9Tuesday, May 28, 2019

Gala concert program

David Goldman

For young outstanding musicians

Jerusalem Music Center

קונצרט חגיגי של תוכנית

דויד גולדמן

לנגנים צעירים, מצטיינים

במרכז למוסיקה, ירושלים

תוכנית דיויד גולדמן לנגנים צעירים

תוכנית דיויד גולדמן לנגנים צעירים מצטיינים מטפחת ומקדמת מוסיקאים צעירים בעיקר באמצעות העשייה הקאמרית. היום נראה שכבר אין כלל צורך "לשווק" את המוסיקה הקאמרית ככלי חינוכי, שהשפעתו חורגת בהרבה מגבולתיו המוגדרים. מוסיקה קאמרית מחנכת להקשבה לזולת, לתהליכי קבלת החלטות בצוות, ללימודים בחברותא ואפילו לתובנות על תפקודו של היחיד בחברה.

תוכנית דיויד גולדמן היא תוכנית הליבה של המרכז למוסיקה ירושלים, ובמסגרתה עשרות מוסיקאים מצטיינים בני 14 עד 18 נפגשים מידי שבוע לאורך השנה לנגינה בהרכבים קאמריים, ומתכנסים לפעילות מרוכזת בחופשות החגים והקיץ בהדרכת טובי המוסיקאים מישראל והעולם. התוכנית פועלת בשיתוף עם קרן התרבות אמריקה וישראל.

התוכנית תפורסם ביום הקונצרט

The program will be  published on the concert

David Goldman Program for Outstanding Young Musicians

The David Goldman Program for Outstanding Young Musicians is the flagship of the Jerusalem Music Centre's educational programs. Partcipa the in the program are Israel's finest young  string players, wind players and pianist in the age group 14-18, the vast majority of whom are recipien of scholarships from the America-Israel Cultural Foundation, which co-sponsors the program well.

The David Goldman Program focuses on chamber music, which highlights the non-competitive, inclusive and interactve aspects of music. Promoting  teamwork, mutual listening, deep understanding of music, and sensitivity to style.